18.9.07

Postmortem Generation

Doresc sa pornesc acest blog cu afirmatia " Avem dreptul la libera exprimare"

POSTMORTEM

Influente negative. Imagini false. Sanatate distrusa. Originalitate zero. Cultura zero. Interes zero.Cel mai importat accesoriu al unui tanar din ziua de azi este telefonul.
Telefonul este o unealta, interesanta cu diverse "chestii". Are atatea "chestii' incat posesorul simte nevoia sa se foloseasca de cate una in fiecare moment al zilei. Fie ca trebuie sa asculte o manea, sa trimita o poza, sa scrie un mesaj sau sa vada un clip. Se curata sub unghii cu ajutorul brelocului blink-blink care sclipoceste in momentul unui apel, se scarpina la dos-side si se freaca pe front-side. Telefonul din ziua de azi nu se mai tine in buzunar, se tine in mana, la ureche sau pe masa la terasa.
Se tine in mana sau la ureche pentru ca nu se stie niciodata cand va urma urmatorul apel. Traim intr-o societate rapida. Ne petrecem viata vorbind la telefon. Cu cine? Cu cei din aceeasi retea. Nu esti in aceeasi retea, nu te suna nimeni, esti exclus, nu faci parte din grup.
Esti in aceeasi retea, te alaturi grupului, in fiecare zi iti faci prieteni noi.
Romania are o culoare noua. Romania e verde.

De ce e Romania verde? Din cauza lui Cosmote. Ce a facut Cosmote?Cosmote a reusit sa-i conecteze pe toti tristii in cel mai scurt timp, a transformat telefonia mobila intr-o perversitate.
Cosmotistii sunt conectati intre ei. Tin legatura in orice moment. Comunica permanent.
Ce au sa-si povesteasca cosmotistii toata ziua? NU STIU! Daca ai o prietena in aceeasi retea, oare te mai poti bucura de ea cand o vezi? Nu-ti ajunge sa vorbesti cu ea la telefon toata ziua? O relatie intre cosmotisti e sortita esecului, dupa parerea mea.
Cosmote iti distruge orice dorinta de libertate sau poate ca iti ofera prea multa libertate. Oricum ai privi-o tot nu e bine. De ce? Uita-te la degeneratia de astazi... 45% dintre ei sunt conectati prin Cosmote. Au nevoie de aparatura; aparatura le este oferita; mobile dichisite cu tot felu de smecherii...adaugam fitze...vestimentatie...atitudine...inteligenta si tot asa.
Sedati de mania comunicatiei, indivizii contaminati incep sa capete anumite infatisari.

Exemple:
Mascul obsedat dupa masini, gagici si telefoane... dupa cum observati, aceasta poza este facuta cu un celular


Femela agresiva cu botul inrosit... probabil de la prea mult vorbit


Femela cu handicap loco-motoriu datorita telefonului mobil.


Mascul infometat, aparitie infioratoare dar cu ragnet domol.


O turma de femele sedate, nivel avansat, fac parte dintr-un harem. Rangul social stabilit datorita gruparii. Liderul turmei se afla pe partea dreapta.



COSMOTE POWERD BY THE DARK SIDE
Cred ca iadul e verde. Satana comunica prin reclame, reclamele de la Cosmote sunt atragatoare, obsedante, excitante, influente si mai ales VERZI. Mesajele sunt la mintea cocosului, astfel incat orice semintar de la scara blocului sa le poata intercepta." Ai vazut frate?!? Aia de la Cosmote iti baga 2000 de minute pe felie!!! Marfa rau! Iar reteaua merge foc! E vis frate!"

in touch with life
as long as you think



I like to tell you a secret... You will die of cancer.

2 comentarii:

Anonim spunea...

In mare parte ai dreptate, si pana la urma faza si mai tare e ca aceste persoane sunt cele care dau o gramada de bani pe telefoane si le si improspateaza cu o rata de refresh mare :) si apoi trag de o cola cateva ore prin mall-uri sa fie observati. M duce cumva cu gandul la un slogan de la Elvila care suna cam asa "fii boier pe bani putini" :)....tipic pentru Romania, unde familia tip este familia Adria, ce bea bere la bidoane de 5l burger si spar seminte langa loganul full options :))...si evident capul familiei este un mic jiji becali care umbla cu teanc de bani dupa el... nu conteza ca e teanc de 1leu sau 5lei...teanc sa fie :))

In ce priveste Cosmote, cred ca tinta lor era mediul rural in mare masura dar ... etc etc etc...

Spor la treaba :P

Anonim spunea...

ce tare e copilu minune in poza aia, oricum nu bate coverurile inspirate din blockbustere ca matrix terminator, vietnam war shit manele commando lol