19.8.07

Statie

Din lipsa de ocupatie si din prea multa inspiratie, fara sa am reale probleme, plimbandu-ma pe strada zi de zi, apuc sa observ spatiul care ma inconjoara.
In fiecare oras exista mobilier urban, reclame, sedii de firma, spatii publice etc...
Mi-am propus ca pentru fiecare obiect pe care il intampin si care imi da un anumit impuls( nu ma puneti sa ma explic) sa vin cu o alta varianta. O rezolvare din punctul meu de vedere, extraordinar de supiectiva...motivul fiind: PENTRU CA ASA IMI PLACE:D

Din punct de vedere al randarilor stau prost...pentru ca acum incep sa manuiesc si eu calculatorul, saptamana trecuta am invatat sa folosesc Scaneru si DVD'u. Cu desenatul stau la fel de prost, din pricina alcoolului si al ... anyhow...macar sunt pe drumul cel bun "IN A FACE CEVA CU VIATA MEA~~DE MAINE"

Revenim la proiectul meu maret, de interes national.
Incep cu o noua propunere...O STATIE R.A.T.B,Bv,Tm,Cj,Ct...bla

Am plecat de la o forma simpla...Ma gandeam la cutiute, la chibrituri, la oameni lenesi, la ploaie si la vant...

Banca este o placa de beton armat care sta sprijinita pe fire din otel. am ales acasta solutie pentru a creea senzatia unei placi care sta pe o perna de aer==> astfel, chiar daca placa e mare...nu mai pare mare:))Peretele are doua sarcini, sustine invelitoarea si pe interior se afla un automat de vandut bilete cat si o harta electronica.
Si ca sa intelegeti mai bine mazgalelile mele am adaugat si cateva imagini 3D

2 comentarii:

estella spunea...

si chiar crezi ca o sa aiba loc in beve?

Dragos M spunea...

si cine n-are noroc, sta in ploaie pe banca descoperita? [bine ai venit in lumea blogger, naspa, mai bine te bagai pe wordpress :)]