22.8.07

Intersection Drinking

Un nou trend in materie de consum al produselor alcoolice in pubilc.
Intersectia reprezinta un spatiu cu o sumedenie de calitati pozitive in materie de distractie, combinate cu alcool.
In momentul in care te postezi pe coltul unei intersectii ai parte de un show deosebit oferit de masinile angajate in trafic. Avand in vedere ca si autoritatile publice trec printr-o intersectie tot cu masina, riscul unei amenzi este extrem de redus. Participantul de onoare impreuna cu care am dezvoltat acest trend este o domnisoara, Voinescu Dragoncea Florina Eugenia, vecina mea cat si colega de facultate, impartim suferinte asemanatoare drept urmare momentele cand ne innecam amarul in bautura au ca determinanti factori comuni.
Acest trend a pornit in urma cu 3 ani, cand din lipsa de fonduri sau din cauza teraselor exagerat de scumpe am realizat rentabilitatea acestui "sport".

Obiecte necesare pentru a avea un Intersection Drinking de succes:3 pana la 4 doze de bere reci, o sticluta de vin rosu, un pachet de tigari si o intersectie relativ aglomerata. Ora cea mai potrivita pentru aceasta activitate este 10PM, cand bosorogii s-au culcat, cocalarii s-au dus la discoteca, soarele nu mai bate atat de puternic iar tu ca individ ti-ai luat ultma masa pe ziua respectiva.

Una din cele mai bune intersectii in care se poate practica acest sport este aceea de la Harmanului cu Garii deoarece...e aproape de mine, e aproape de Florina, intersectia e mare, pozitia din coltul intersectiei este una speciala, unghiul de privire are o deschidere de aproximativ 280 de grade,diferenta de inaltime de la cota zero(soseaua) si linia de orizont este 3m si 43cm.

Am adaugat si o harta detaliata cu zona in care se afla intersectia. Daca sunteti dispusi sa ne intalnim intr-o seara la o bere in intersectie just give me a call:)...sunt deschis sa descopar noi intersectii.

Niciun comentariu: