28.10.10

kinetic structure



se misca, microb care nu paraziteaza ci aduce un plus calitate vietii consumatorului de fructe-peste&distractie in hotspotul tinerilor amatori de distractie in spatii publice traditionale

25.10.10

unulaunu-doi





In the first part of our project we tried to get used to the space given to us and make ourselves at home, but we realized just as we did in the second part, that we, living in the 21. Century, need much more space than we had anticipated. All that we have to do is look for it.

thx sara and timi

24.10.10

lscp5

inconjurat de 3 fumatori in pauza de sandwich, ma luptam cu pofta de mancare dar si cu pofta de nicotina si am comparat 3 situatii diferite-concluzie=eliminarea poftei de nicotina

20.10.10

draft1

studiu-imput-concluzie=apa face valuri si pe instalatie-misca bratele robotronice

9.10.10

10.10.010


In nopatea in care m-am trezit sa-mi dau seama ca ma ustura buza, pentru ca e arsa, ma doare stomacu, pentru ca ma doare si nu prea simt mirosul de sosete nespalate care ma inconjoara am realizat ca cel mai bun lucuru pe care pot sa-l fac, daca tot m-am trezit deranjat, e sa ma las de fumat.

Urma sa dorm pana dimineata dar dupa ce ma trezeam, mi-as fi dat seama ca am uitat o bucata buna din ceea ce aveam in gand sa scriu.

Vine o perioada intunecata, de toama si ploi, frig si umezeala, nervi si lipsa de rabdare, plictiseala si dor de tutun, iarba si hash, dar mai bine sa raman cu dorul pentru ca mi-e frica sa fac 10 ani de fumator, plus ca data de 09.10.2010 nu mo lasat sa dorm si 10.10.2010 are potentialul unei grafice faine care sa-mi ilustreze corect conceptul.

2.10.10

@1:1


distractie la maxim in gradina