28.6.08

the discoballs



Band Members
Alexei - Synth

Mizdan - Bass synth

Cristi - Drums

soon to come

26.6.08

pitesti office


gata cu pitesti dupa 5 zile de actiune pe santier.

15.6.08

wilk


an ancient a.k.a fratemiu isi adora profesorul de matematica, a stiut sa-l photoshop-eze intr-o ipostaza deosebita. cum toti honteristii stie cine e wilk, toti honteristii este de parere ca aceasta imagine il reprezinta pe domnul profesor de matematica hans wilk.

13.6.08

COLina Macheta


am temrinat si cu asta, chiar daca pe p3 simt ca imi vine sa o omor!!! ai auzit p3?!?! TE OMOR!
p.s- toate bune si frumoase, acum merit si eu o feshtanie la KFC, sa danseze puiul!!!!

8.6.08

ATypeDesignersHouseProject


la o zi distanta de predare.concluzii; casa are cateva unghiuri mai putin estetice, despre macheta, ce sa va povestesc, o gasiti in 3d pe computator, sa tai material?!?/ nu cred, planuri, fatade si alte chestii sunt pe masa de plotare.gata!somn

7.6.08

DB-inside look

vedere din living spre bucatarie/intrare si sus office

4.6.08

`evident ca...

...daca studiati fizica, si teoriile despre formarea universului si a noastra, si a tot ce a existat si exista pe Pamant va dati seama ca ce scrie in Biblie coincide cu ce zici savantii: Big Bang = "Sa se faca lumina, si se facu" ( scuze nu caut acum exact citatul ), la fel si cu apa, cu animalele CARE AU IESIT DIN APA, cu omul facut din pamant ( sa tinem minte ca savantii inca nu au descoperit veriga lipsa in evolutia omului! ) Daca va intereseaza cititi Facerea PS: e plina de metafore, deci nu luati totul motamo!